Skip to content

Een zee aan ruimte en mogelijkheden

Multifunctioneel en op maat

Binnen Waterfront heeft u de keuze uit drie typen bedrijfsunits. De hoekunits met een oppervlakte van ca. 112 tot ca. 125 m2 BVO. Deze units hebben veel daglicht door de verschillende ramen in de voor en zijgevel. Tussenunits met een oppervlakte van ca. 101, 110 of 122 m2 BVO, standaard voorzien van een grote overheaddeur op de begane grond en ramen in de voorgevel op de verdieping. En als laatste enkele exclusieve kantoorunits, gelegen op een zichtlocatie aan de N59, met een oppervlakte vanaf ca. 221 m2 BVO en een verdiepingshoogte van maar liefst 4 meter.

Alle units beschikken over een begane grond en een verdiepingsvloer, waardoor een zee aan ruimte en mogelijkheden ontstaat. Multifunctioneel en naar uw eigen wensen op maat in te richten.

De units

Tussenunit

Meer informatie >

Hoekunit

Meer informatie >

Kantoorunit

Meer informatie >

Moderne uitstraling

Alle bedrijfs- en kantoorunits worden casco opgeleverd, zodat u deze geheel naar uw eigen wensen kunt inrichten. De units hebben een moderne uitstraling en worden gebouwd met duurzame materialen en een goede isolering. De begane grond vloer kan een vloerbelasting van ca. 1.000 kg/m² dragen, voor de verdieping geldt een maximale vloerbelasting van ca. 500 kg/m² dragen. Zowel het dak als de constructie zijn voorbereid op zonnepanelen tot een belasting van maximaal 20 kg/m². Alle units worden opgeleverd met een meterkast, vaste houten trap naar de verdieping en aluminium kozijnen met HR isolatieglas. Daarnaast worden de bedrijfsunits standaard opgeleverd met een ca. 340 cm. hoge overheaddeur. Afhankelijk van de grootte van de unit, heeft u de beschikking over 1 tot 4 parkeerplaatsen op eigen grond.

De gebruikte bouwmaterialen en bouwwijze staan in de technische omschrijving van het project die u kunt downloaden.

Verdere informatie

Bestemmingsplan
De bedrijfsunits zijn geschikt voor een functie van lichte industriefunctie. Een lichte industriefunctie is een functie waarin activiteiten plaatsvinden, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt. Indien het toekomstig gebruik van de bedrijfsunits hiervan afwijkt, kunnen vanuit wet en regelgeving aanvullende (bouwkundige) eisen worden gesteld om het beoogd gebruik mogelijk te maken. De koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde toestemmingen en/of vergunningen en is gebonden aan het binnen de bestemming voorgeschreven gebruik.

Energielabel
Aangezien door de casco oplevering onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen, worden de bedrijfsunits opgeleverd zonder energielabel. Afhankelijk van de gebouwfuncties die de koper toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De koper zorgt in dat geval zelf voor het correct (laten) opstellen en tijdig (laten) aanvragen van dit energielabel. Hierbij dient de koper te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

Parkmanagement en Vereniging van eigenaren
Bedrijvenpark Oostflakkee biedt de ondernemers op het terrein een integrale aanpak om de kwaliteit van het bedrijventerrein ook op lange termijn te handhaven. Het management beheert en onderhoudt de openbare ruimten, levert en regelt de aansluitingen op gas- en elektranetwerken, verzorgt de bewegwijzering, de collectieve beveiliging, gezamenlijke afvalinzameling en inkoop van specifieke zaken of diensten. Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren en/of beheerdervereniging opgericht waarvoor een beheerder wordt aangesteld.

Verkoop & Inlichtingen:
Een project van:
PG Bedrijfshuisvesting bv

T 010 220 06 46
E info@pg-bhv.nl